THE BACKWOODS HORRORSHOW RETURNS!!

Though we recorded this episode a couple of weeks ago, I’m just now getting it up on the site (AND iTUNES…SUBSCRIBE).  My apologies for the delay (and I still need to get that iTunes Description right), but, at last, in all it’s glory, the FIRST EPISODE of the SECOND SEASON of THE BACKWOODS HORRORSHOW.

You can either click on the link above to listen in your browser, right click and “save as” to download it, or subscribe to THE BACKWOODS HORRORSHOW on iTunes for updates automatically.

KEEP IT EXTRA CREEPY!

-Aaron-

5 Comments »

  1. One question…when are you making the next one.

    Comment by Joey Chestnut — March 16, 2009 @ 12:24 pm

  2. Howdy Joey,

    Sorry I haven’t kept up with The Backwoods Horrorshow as much as I’d like. Even unemployed I find myself often without the time to get it done. Damn shame, but I plan on doing another one soon, reviewing MY NAME IS BRUCE, HIS NAME WAS JASON, and the First 3 Friday Flicks I got in the mail from Paramount. Tune in, Turn on, Drop Dead! THE BACKWOODS HORRORSHOW LIVES! Heh!

    Comment by aaron — March 23, 2009 @ 3:46 pm

  3. So…when will the next one be added? Dont tell me in these many months you Still haven’t been able to upload!

    Comment by Joey Chestnut — September 2, 2009 @ 12:12 pm

  4. Unfortunately, it’s lost. Chocolate milk spilled all over my MacBook and, well, now it’s dead. I may be able to retrieve it off the HDD. We’ll see. If not, then it’s lost for good. I guess I’m going to have to get a friggin’ Dell Inspiron. Cheap, but efficient. Save up, get another MacBook in the future.

    Comment by aaron — September 8, 2009 @ 10:37 pm

  5. I broke my computer, man….Im so bummed out. I got pissed as hell at it and I decided to give it the ole chuck norris/Delta Force Treatment. I chopped it and punched it and all sorts of shit, and now when I boot it up it will never pass post. Tells me that there is a CMOS Checksum Error. I thought it was the battery, but we had it tested and it is full. I tried to use the jumpers to reset the bios, but it did now work. Dont know specifically what the problem is….any ideas as to what I should do to fix? I know this is backwoods horror…but Im so bummed….Im at work right now just in case you were wondering how I put this here with no computer at home.

    Comment by Joey Chestnut — October 7, 2009 @ 12:51 pm

Leave a comment